ДАР СТРОЙ

ДАР СТРОЙ

ул. Околчица 20а
Пловдив,
България
24.7216917
42.1263614
UserLikes
Име: ДАР СТРОЙ
Адрес: Пловдив, ул. Околчица 20а
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.dar-stroy.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строително-монтажни работи
Дейност:

Специализирана в строително-монтажни и ремонтно-довършителни работи

Ключови думи: строителство, строителномонтажни работи, довършителни работи, строителни материали, строителни услуги

За нас

Фирма ДАР - СТРОЙ е създавена през 2006г. с решение на Пловдивския окръжен съд №4051 със седалище и адрес на управление гр. Пловдив. Собствеността на фирмата е 100% частна. Предмет на фирмата е:

• Строителство
• Строително монтажни и довършителни работи
• Търговия с материали от страната и чужбина и др.
От създаването на фирмата до момента дейноста ни е изключително развита в строителството на частни жилищни сгради, строително ремонтни и довършителни работи.
Работим предимно с нови технологии в топло, хидроизолации, сухо строителство по системи на KNAUFF минерални мазилки, бои и облицовки.

ДАР - СТРОЙ е фирма специализирана в строително-монтажни и ремонтно-довършителни работи, в административни и бизнес сгради, търговски обекти, жилищно строителство и складови помещения. Прилагат се най-новите в областта технологии и материали с доказано качество. ДАР - СТРОЙ разполага с висококвалифициран технически персонал и строителни работници с професионални умения за да се справи качественно и в срок с изпълнението на поетите от нас обекти. Също така разполага със собствен товарен и лекотоварен превоз, лека строителна механизация, рамково инвентарно скеле, мазачески машини и др.

По значими обекти, които фирмата и изпълнявала:

1. Хотели Таляна, Игор, Оазис, Роял Сън, Холидею Форд клуб, Империал, Панорама, Марак 1, Марак 3, Амадеус, Вилно селище Кошарица и др. в комплекс Слънчев Бряг - сухо строителство и саниране.
2. Техномаркети - Монтана, София 4, Кърджали, Кауфланд - Враца и Монтана, Била - Кърджали - сухо строителство и облицовки.
3. В момента фирмата извършва цялостно строителство на еднофамилни къщи в кв. Беломорски гр. Пловдив, и малък семеен хотел в с. Храбрино.
4. Селище Делта Хил с Кладница-София - довършителни работи.




 

Открийте ни в Google+