ул. Ст. Л. Коcтов 14
София,
България
23.3232568
42.6598856
UserLikes
Име:

АНРАД ООД

Адрес: София, ул. Ст. Л. Коcтов 14
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.anrad.eu
E-mail: text to image
Отрасъл: Строително-монтажни работи
Дейност:

Строително - ремонтни услуги

Ключови думи: строително ремонтни услуги, проектиране, маркетинг, инженерингови услуги, външноикономическа дейност

Галерия


АНРАД ООД АНРАД ООД АНРАД ООД


Сподели във Facebook






За нас

АНРАД ООД е основана 2000 г. със седалище гр. София. Дружеството е с производствена дейност, предлагаща на строителния пазар готов строителен продукт: апартаменти, индивидуални жилищни сгради, магазини, офиси и др. Извършва основни реконструкции, преустройства, започвайки от предварителните проучвания, маркетинг, проектирането във всичките му фази, модернизации и реставрации. Изгражда инфраструктурни обекти, инженерни съоръжения и технологично специфични производствени площи.

Дружеството разполага с всички необходими машини, механизми и инвентар за изпълнение на строителство от всякакъв тип.
Кадровият потенциал на “АНРАД” ООД включва специалисти както в областта на строителното инженерство, така и в областта на счетоводството и маркетинга.

Това което отличава фирмата е търсене на оригиналнос
АНРАД ООД
т и новаторство в проектите, качество и кратковременност в изпълнението и коректност в общуването с клиента.

Да успеем да отразим индивидуалните потребности на всеки клиент, да сме в състояние да се специализираме в широк спектър от сектори в индустрията, това са част от целите ни, определени за приоритетни.

„АНРАД” ООД е член на КАМАРАТА НА СТРОИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ от март 2008г. и е сертифицирана по ISO 9001:2001 от ноември 2008 г.

История
В годините „АНРАД” ООД е динамично развиваща се структура, работеща в целия спектър на строителството. През единайсет годишната си история „АНРАД” ООД изгражда екип от професионалисти, тясно специализирани в сегмента, за който отговарят. Ние сме завършили над 100 обекта с РЗП 100 000 кв.м. Ценим своите клиенти и изграждаме с тях партньорски връзки. Целт
АНРАД ООД
а ни е да намерим оптимално решение за клиентите, допринасяме за успехите на нашите сътрудници и работим така, че те да усещат подкрепата на нашите служители към всеки техен индивидуален проект.

Мисия
“АНРАД” ООД приема за своя мисия строителството на сгради, отличаващи се с уникалния си облик, в които живеят щастливи хора. Освен изграждането на нови обекти ”АНРАД” ООД реконструира, довършва и ремонтира жилищни, търговски и офис обекти, прави експертни оценки и консултации по възникнали проблеми в процеса на работа. Нашата основна мисия е да бъде изпълнено пребиваването с положителни емоции и незабравими моменти на нашите клиенти. Фирма "АНРАД" ООД е дългогодишен спонсор на сиропиталището в с.Нови Хан "Свети Николай Чудотворец". Също така подпомага активно реставрацията на църквата към манастира.
 
Открийте ни в Google+